Промо код за 10% отстъпка Суперхостинг – Rubrikata10

Промо код Суперхостинг 10%


Искате ли да намалите общата сума за подновяване на годишния си абонаментен план към Superhosting.bg? Направете го сега с промо код: Rubrikata10. Какви са предимствата от използването на хостинг и домейн за Вашия бизнес от СуперХостинг.бг и как лесно да се сдобиете с готов сайт под WordPress? Как да се възползвате от нашия промо код за 10% отстъпка?

Rubrikata10

Защо ни е необходим хостинг и домейн

Хостингът от Superhosting.bg (Промо код СуперХостинг) накратко представлява определено сървърно пространство, предназначено за качване на файловете на Вашия сайт. Домейнът Ви позволява да регистрирате определено уникално име от рода на mysite.com. Чрез него можете да рекламирате бизнеса си и неговата дейност, както и да продавате определени продукти или услуги.

Компанията СуперХостинг.бг предоставя покупката на хостинг и домейн, както и определен трафик, който може да има различен месечен лимит, зависещ от вида на сайта – медиен, онлайн магазин и т.н. Как лесно да осигурите своето онлайн присъствие чрез Superhosting.bg и как да получите отстъпка?

Защо WordPress е подходящ за създаване на сайт

WordPress е най-популярната блог платформа към момента и тя се използва в голям процент от настоящите български сайтове. Лесна е за използване, има интуитивен администраторски панел и най-хубавото – преведена е на български език. Компанията Superhosting.bg Ви позволява лесно и бързо да се сдобиете с готов инсталиран и напълно функционален WordPress сайт само при закупуване на подходящ абонаментен план. Как обаче да се сдобиете с 10% отстъпка, вижте по-долу.

Използването на WordPress е добър избор защото платформата редовно се актуализира, има хиляди допълнителни плъгини, които се инсталират за секунди и Ви осигурява нужната гъвкавост за да добавите подходяща функционалност на своя сайт. Платформата в Superhosting.bg е много добре защитена срещу различни хакерски атаки и при избор на подходяща тема с респонсив дизайн, автоматично ще се приспособява към екраните на мобилните устройства.

Ето как да закупите новия си хостинг и домейн от СуперХостинг.бг и да спестите 10% от общата годишна сума чрез нашия промо код.

Как да вземете отстъпка чрез нашия промо код – Промо код СуперХостинг

Влезте на www.superhosting.bg

Влезте на www.superhosting.bg

Изберете дали ще поръчвате хостинг или домейн

изберете дали ще поръчвате хостинг или домейн

Различни абонаменти

 • ще видите различни абонаментни планове с различни параметри – дисково пространство на сървъра, приблизителна месечна посещаемост и наличния месечен трафик;

ще видите различни абонаментни планове с различни параметри - дисково пространство на сървъра, приблизителна месечна посещаемост и наличния месечен трафик;

Избор на плащане

 • изберете дали ще плащате на месечна или годишна база и натиснете бутона “поръчване”;

изберете дали ще плащате на месечна или годишна база и натиснете бутона “поръчване"

Финални стъпки

 • следвайте стъпките от системата и въведете нужните данни, където е необходимо;
 • на стъпката, където трябва да платите, ще видите малко поле, където трябва да въведете промо код;
 • на това място въведете Промо код Rubrikata10 и системата автоматично ще преизчисли общата сума, която ще бъде намалена с 10%.

Rubrikata10

Промо кодът за отстъпка важи само при подновяване на настоящ или регистриране на нов абонаментен план към СуперХостинг.бг Ако имате проблеми с процеса по подновяване или регистриране на хостинг и домейн, обърнете се към отдела по поддръжка на компанията. Те реагират супер бързо и адекватно на ситуацията и ще Ви съдействат. Успехи!

Разбиране на ефекта COVID-19 върху поведението при пазаруване онлайн

Ситуацията бързо се променя. Броят на хората, които се считат за безопасни за събиране на едно място, намаля от хиляди до стотици до десет. Ресторанти, барове, киносалони и фитнес зали в много големи градове се изключват. Междувременно много офис работници са изправени пред нови предизвикателства да работят дистанционно на пълен работен ден.

 

Един от отговорите, които видяхме как хората приближават този период на изолация и несигурност, е в огромни промени за една нощ в поведението им при пазаруване. От масово купуване до онлайн пазаруване, хората променят какво купуват, кога и как.

 

Тъй като все повече градове преминават в блокиране, несъществените предприятия се поръчват да се затварят, а клиентите обикновено избягват обществени места. Ограничаването на пазаруването за всички необходими, но необходими, се превръща в нова норма. Марките трябва да се адаптират и да бъдат гъвкави, за да посрещнат променящите се нужди.

 

Този ресурс има за цел да предостави информация, така че да можете да вземате най-добрите решения за вашата марка през несигурни времена. Събрахме някои факти и цифри около това как се променя поведението, какви продукти купуват хората и какви индустрии изпитват напрежение, за да ви помогнем да определите какъв избор можете да направите за вашия бизнес.

 

Тъй като новината за COVID-19 се разпространи и тъй като официално беше обявена пандемия от Световната здравна организация, хората отговориха, като се натрупаха. Те купуваха медицински консумативи като средства за дезинфекция на ръце, маски и предмети от първа необходимост като тоалетна хартия и хляб. Скоро и магазините за тухли и хоросан и онлайн магазините се надпреварваха да поддържат търсенето и цените на доставките станаха яростни.

 

Хората реагират на кризи по различни начини. Когато сме изправени пред несигурна, рискована ситуация, над която нямаме контрол, ние сме склонни да опитаме каквото можем, за да почувстваме, че имаме някакъв контрол.

 

Тъй като става още по-ясно колко заразителен е COVID-19, някои купувачи са повдигнали въпроси относно безопасността на получаването на техните онлайн поръчки. Експертите установяват, че вирусът може да живее на повърхности от три часа до три дни, в зависимост от материала. (Обърнете внимание, че в тези ранни дни на вируса е трудно да се стигне до категорични открития и тъй като експертите продължават проучването си за него, тези числа могат да се променят.)

 

Това каза, че е малко вероятно COVID-19 да оцелее при закупените от вас артикули от момента на пакетирането им до момента, в който сте получили пакета си (особено със забавянето в системата за доставка). И условията за доставка създават трудна среда и за COVID-19, така че няма вероятност и вие да бъдете изложени чрез самия пакет.

 

Според CDC „[T] тук вероятно е много малък риск от разпространение от продукти или опаковки, които се доставят за период от дни или седмици при температура на околната среда.“ Изявлението на CDC се отнася до опаковки, които са били на превоз най-малко няколко дни и не са влизали в контакт с източници на замърсяване след опаковане.

 

Докато данните от проучванията показват, че жените са по-склонни да се притесняват от ефектите на COVID-19, то също така показва, че мъжете са по-склонни да повлияят на поведението им при пазаруване. Една трета от мъжете, в сравнение с 25% от жените, отчитат пандемията, която се отразява върху това колко харчат за продукти. Освен това, 36% от мъжете, в сравнение с 28% от жените, съобщават, че това се отразява на това колко харчат за преживявания (пътувания, ресторанти, забавления и др.).

 

Електронната търговия с хранителни стоки нарасна през втората седмица на март, след като купувачите се обърнаха онлайн, за да намерят необходимите стоки, но не бяха достъпни в техните местни хранителни магазини. Следващата графика, с данни от Rakuten Intelligence, показва огромен скок в електронната търговия, свързана с хранителни стоки. Останалата част от електронната търговия изглежда, че може да е малко, но без драстични върхове или долини.

 

Вашите клиенти се опитват да се адаптират към странни времена, без много опори и да изместят поведението си в резултат. Като собственик на бизнес се сблъсквате с почти същата несигурност, докато се опитвате да подкрепите нуждите на вашите клиенти и вашите собствени. Затова е нужен сериозен хостинг план, а ние имаме промо код за него.

 

В зависимост от вашата индустрия и аудитория, вашият отговор на непрекъснато развиващата се ситуация ще се промени. Познавате клиентите си по-добре от всички. Надяваме се, че този ресурс ви е помогнал да разберете някои от начините на тяхното поведение се променят, така че можете да продължите да им служите както можете.

19 thoughts on “Промо код за 10% отстъпка Суперхостинг – Rubrikata10

 1. Много съм доволен като цяло от Суперхостинг.
  имат денонощна техническа поддръжка, сигурност и надеждност на сайтовете ми (понеже това ми е работата), DDoS – Distributed Denial of Service защита.
  Все пак тяхната грижа е съхранение и защита на съдържанието.

  Аз за по-лесно си букмарквам страницата с промокода и когато ми трябва просто кликам когато трябва да купя или подновя хостинг план, vps, cloud услуги, shopiko, трансфер или регистрация на домейн.

  Ай със здраве.

 2. Ползвам услугите на Суперхостинг от над 10 години и добре че има такива промо кодове, че иначе ми излиза малко тегавко.
  Има ли информация за още промокодове?

 3. Доколкото разбирам „Rubrikata10“ e промо кода за Суперхостинг, нали така?

 4. За тези които не знаят, този промокод важи за следните услуги:
  – СуперСтарт;
  – СуперПро;
  – СуперХостинг;
  – VPS и други клауд услуги;
  – Shopiko;
  – трансфер и регистрация на домейн.

  Антоанета – да, това трябва да е промо кода за суперхостинг.

 5. Супер стана с този промо код.

  Поръчката ми за подновяване за нов хостинг беше 429 лева план СуперХостинг и след въвеждането на промо кода в полето, получих отстъпка 137.40 – та общата цена е 291.60 лв.

  Оферта си е.
  Колко пъти мога да го ползвам този промокод, някой дали знае?

 6. Промо кода важи ли за новите планове за виртуални сървъри – VPS плановете, където може да се инсталира WordPress, Magento и други?
  Поне това прочетох в статията на Суперхостинг за новите VPS планове – повече сървърни ресурси и всичко на SSD.

  Ако промо кода важи за новите планове (vps mini, vps start, vps power, vps pro, vps business, vps mega) ще съм много доволен.
  Цялата статия може да видите тук https://blog.superhosting.bg/new-ssd-vps.html

  1. Привет,

   Промо кодът важи само за хостинг планове.
   В статията не е споменато, за други видове.

   Поздрави.

 7. Здравей Драго,
  Разбира се че важи. Всички промо кодове за Суперхостинг важат и за тези виртуални сървъри, за които пишеш. (VPS с подобрени параметри и оптимизирани ресурси)

  1. Привет,

   Не е варно. Промо кодът важи само за хостинг планове.

   Поздрави.

 8. Dobre de, az taka i ne razbrah za novite hosting planove na superhosting.
  Vlizam da vzema hjosting i sa si tri, kakto vinagi.
  Koe e novoto?
  edinstveno vijdam v bloga na superhosting – Superstart2020
  nqkoi shte moje li da obqsni malko s tezi promo kodove i novi planove

 9. Здравей Килчо 😀
  В по-горните коментари има толкова много обяснения, че изобщо не знам, как така не си разбрал нищо.

  Накратко:
  – от скоро има налични нови планове за виртуални сървъри на SSD – бързина, бързина, бързина :Д
  – в Суперхостинг има VPS планове.

  Пак казвам 😀 Всички промо кодове за отсъпка в Суперхостинг важат и за новите планове.
  Въвеждаш промо кода в полето и си ти.

  Стига вече….все има някой, който нещо не разбира.

  Поздрави на създателите на този сайта и затова, че имат време на качват нова информация за всички нас, които се занимават с дигинателн маркетинг. Наистина помагате много (как па един не се сети да поздрави 😀 за труда на хората).

 10. В такива момента е много важно да се оптимизират разходите заради COVID-19 . Възползвайте се от такива промо кодове за отстъпки, защото в момента спестяването е много важно, предвид създалата се ситуация.

  След като са затворени всички физически магазини, нормално повечето хора да се съсредоточат върху онлайн присъствие.
  Аз лично използвам този промо код за отстъпка и съм много доволен от спестяването.

  Съветвам и вие да помислите сериозно за намаляване или ограничаване на някои бюджети, ако искате бизнесът ви да го има и след карантината.

 11. Здравейте на всички:
  Промо кодът важи само за хостинг планове – всяка друга информация е подвеждаща.

 12. Добър ден. Виждам в други сайтове че имат кодове за 70% отстъпки, че с тези за 10% може да се ползват и за други неща…много е объркващо.

  Искам да попитам, тези промо кодове за Суперхостинг за 10% отстъпка – реални ли са изобщо, защото се напълни с лъжлива информация?

  1. Здравейте Plameng,

   Ние предоставяме промо код за 10% отстъпка в Superhosting.bg, който служи само и единствено за хостинг планове.

   Не носим отговорност, ако сте видяли други кодове в чужди сайтове – подайте сигнал към Суперхостинг за невярно съдържание.

   Поздрави и хубав ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *