30.11.2022

Промо код за 10% отстъпка Суперхостинг – Rubrikata10

1 min read
Промо код Суперхостинг 10%


Искате ли да намалите общата сума за подновяване на годишния си абонаментен план към Superhosting.bg? Направете го сега с промо код: Rubrikata10. Какви са предимствата от използването на хостинг и домейн за Вашия бизнес от СуперХостинг.бг и как лесно да се сдобиете с готов сайт под WordPress? Как да се възползвате от нашия промо код за 10% отстъпка?

Rubrikata10

Защо ни е необходим хостинг и домейн

Хостингът от Superhosting.bg (Промо код СуперХостинг) накратко представлява определено сървърно пространство, предназначено за качване на файловете на Вашия сайт. Домейнът Ви позволява да регистрирате определено уникално име от рода на mysite.com. Чрез него можете да рекламирате бизнеса си и неговата дейност, както и да продавате определени продукти или услуги.

Компанията СуперХостинг.бг предоставя покупката на хостинг и домейн, както и определен трафик, който може да има различен месечен лимит, зависещ от вида на сайта – медиен, онлайн магазин и т.н. Как лесно да осигурите своето онлайн присъствие чрез Superhosting.bg и как да получите отстъпка?

Защо WordPress е подходящ за създаване на сайт

WordPress е най-популярната блог платформа към момента и тя се използва в голям процент от настоящите български сайтове. Лесна е за използване, има интуитивен администраторски панел и най-хубавото – преведена е на български език. Компанията Superhosting.bg Ви позволява лесно и бързо да се сдобиете с готов инсталиран и напълно функционален WordPress сайт само при закупуване на подходящ абонаментен план. Как обаче да се сдобиете с 10% отстъпка, вижте по-долу.

Използването на WordPress е добър избор защото платформата редовно се актуализира, има хиляди допълнителни плъгини, които се инсталират за секунди и Ви осигурява нужната гъвкавост за да добавите подходяща функционалност на своя сайт. Платформата в Superhosting.bg е много добре защитена срещу различни хакерски атаки и при избор на подходяща тема с респонсив дизайн, автоматично ще се приспособява към екраните на мобилните устройства.

Ето как да закупите новия си хостинг и домейн от СуперХостинг.бг и да спестите 10% от общата годишна сума чрез нашия промо код.

Как да вземете отстъпка чрез нашия промо код – Промо код СуперХостинг

Влезте на www.superhosting.bg

Влезте на www.superhosting.bg

Изберете дали ще поръчвате хостинг или домейн

изберете дали ще поръчвате хостинг или домейн

Различни абонаменти

 • ще видите различни абонаментни планове с различни параметри – дисково пространство на сървъра, приблизителна месечна посещаемост и наличния месечен трафик;

ще видите различни абонаментни планове с различни параметри - дисково пространство на сървъра, приблизителна месечна посещаемост и наличния месечен трафик;

Избор на плащане

 • изберете дали ще плащате на месечна или годишна база и натиснете бутона “поръчване”;

изберете дали ще плащате на месечна или годишна база и натиснете бутона “поръчване"

Финални стъпки

 • следвайте стъпките от системата и въведете нужните данни, където е необходимо;
 • на стъпката, където трябва да платите, ще видите малко поле, където трябва да въведете промо код;
 • на това място въведете Промо код Rubrikata10 и системата автоматично ще преизчисли общата сума, която ще бъде намалена с 10%.

Rubrikata10

Промо кодът за отстъпка важи само при подновяване на настоящ или регистриране на нов абонаментен план към СуперХостинг.бг Ако имате проблеми с процеса по подновяване или регистриране на хостинг и домейн, обърнете се към отдела по поддръжка на компанията. Те реагират супер бързо и адекватно на ситуацията и ще Ви съдействат. Успехи!

Разбиране на ефекта COVID-19 върху поведението при пазаруване онлайн

Ситуацията бързо се променя. Броят на хората, които се считат за безопасни за събиране на едно място, намаля от хиляди до стотици до десет. Ресторанти, барове, киносалони и фитнес зали в много големи градове се изключват. Междувременно много офис работници са изправени пред нови предизвикателства да работят дистанционно на пълен работен ден.

Един от отговорите, които видяхме как хората приближават този период на изолация и несигурност, е в огромни промени за една нощ в поведението им при пазаруване. От масово купуване до онлайн пазаруване, хората променят какво купуват, кога и как.

Тъй като все повече градове преминават в блокиране, несъществените предприятия се поръчват да се затварят, а клиентите обикновено избягват обществени места. Ограничаването на пазаруването за всички необходими, но необходими, се превръща в нова норма. Марките трябва да се адаптират и да бъдат гъвкави, за да посрещнат променящите се нужди.

Този ресурс има за цел да предостави информация, така че да можете да вземате най-добрите решения за вашата марка през несигурни времена. Събрахме някои факти и цифри около това как се променя поведението, какви продукти купуват хората и какви индустрии изпитват напрежение, за да ви помогнем да определите какъв избор можете да направите за вашия бизнес.

Тъй като новината за COVID-19 се разпространи и тъй като официално беше обявена пандемия от Световната здравна организация, хората отговориха, като се натрупаха. Те купуваха медицински консумативи като средства за дезинфекция на ръце, маски и предмети от първа необходимост като тоалетна хартия и хляб. Скоро и магазините за тухли и хоросан и онлайн магазините се надпреварваха да поддържат търсенето и цените на доставките станаха яростни.

Хората реагират на кризи по различни начини. Когато сме изправени пред несигурна, рискована ситуация, над която нямаме контрол, ние сме склонни да опитаме каквото можем, за да почувстваме, че имаме някакъв контрол.

Тъй като става още по-ясно колко заразителен е COVID-19, някои купувачи са повдигнали въпроси относно безопасността на получаването на техните онлайн поръчки. Експертите установяват, че вирусът може да живее на повърхности от три часа до три дни, в зависимост от материала. (Обърнете внимание, че в тези ранни дни на вируса е трудно да се стигне до категорични открития и тъй като експертите продължават проучването си за него, тези числа могат да се променят.)

Това каза, че е малко вероятно COVID-19 да оцелее при закупените от вас артикули от момента на пакетирането им до момента, в който сте получили пакета си (особено със забавянето в системата за доставка). И условията за доставка създават трудна среда и за COVID-19, така че няма вероятност и вие да бъдете изложени чрез самия пакет.

Според CDC „[T] тук вероятно е много малък риск от разпространение от продукти или опаковки, които се доставят за период от дни или седмици при температура на околната среда.“ Изявлението на CDC се отнася до опаковки, които са били на превоз най-малко няколко дни и не са влизали в контакт с източници на замърсяване след опаковане.

Докато данните от проучванията показват, че жените са по-склонни да се притесняват от ефектите на COVID-19, то също така показва, че мъжете са по-склонни да повлияят на поведението им при пазаруване. Една трета от мъжете, в сравнение с 25% от жените, отчитат пандемията, която се отразява върху това колко харчат за продукти. Освен това, 36% от мъжете, в сравнение с 28% от жените, съобщават, че това се отразява на това колко харчат за преживявания (пътувания, ресторанти, забавления и др.).

Електронната търговия с хранителни стоки нарасна през втората седмица на март, след като купувачите се обърнаха онлайн, за да намерят необходимите стоки, но не бяха достъпни в техните местни хранителни магазини. Следващата графика, с данни от Rakuten Intelligence, показва огромен скок в електронната търговия, свързана с хранителни стоки. Останалата част от електронната търговия изглежда, че може да е малко, но без драстични върхове или долини.

Вашите клиенти се опитват да се адаптират към странни времена, без много опори и да изместят поведението си в резултат. Като собственик на бизнес се сблъсквате с почти същата несигурност, докато се опитвате да подкрепите нуждите на вашите клиенти и вашите собствени. Затова е нужен сериозен хостинг план, а ние имаме промо код за него.

В зависимост от вашата индустрия и аудитория, вашият отговор на непрекъснато развиващата се ситуация ще се промени. Познавате клиентите си по-добре от всички. Надяваме се, че този ресурс ви е помогнал да разберете някои от начините на тяхното поведение се променят, така че можете да продължите да им служите както можете.

Как да хоствате собствения си уебсайт

Хостингът на вашия собствен уебсайт е едновременно забавно и възнаграждаващо преживяване. Използвайки стара машина с Windows или Linux, можете да хвърлите няколко HTML файла в папка и да ги поставите в интернет сами. Важно е обаче да знаете точно какво правите, когато хоствате уебсайт. Вашият компютър ще действа като сървър, машина, създадена с цел съхранение и изпращане на вашите данни през интернет, позволявайки на вашия сайт да се появи на всеки по света.

 

По същество това е всичко, което уеб хостингът е. Вашата машина е просто инструмент за съхранение на данни и качването им в мрежата. Има обаче някои други софтуерни части, които гарантират, че този процес протича гладко.

 

Преди да се потопите, бихме искали да направим бележка. Поставяме това ръководство само с образователна цел. Не препоръчваме да хоствате свой собствен уебсайт, тъй като това ще доведе до твърде много проблеми с производителността и последователността. Ако сериозно се занимавате с поставянето на уебсайт, изпробвайте различните видове хостинг планове на Суперхостинг (може да използвате промо кода, който е показан по-горе).

 

Ще разгледаме как да хоствате собствения си уебсайт под Windows и Linux, като използвате домашната си машина и нормална работна среда. Нашият урок ще ви помогне да създадете тестов уебсайт, но от вас зависи да го проектирате.

 

Хостинг на Windows

Ако имате допълнителен компютър с Windows, който събира прах, можете да го превърнете в уеб сървър. Процесът е доста ясен, подпомогнат от AMP пак. Този пакет включва Apache, MySQL и PHP, често наричани в Windows като WAMP. Сигурен съм, че можете да разберете защо.

Има няколко инсталационни програми, но ние ще използваме WampServer, защото е най-ясен. Отидете до уебсайта на сървъра на Wamp и изтеглете 32-битовата или 64-битовата изпълнима програма, в зависимост от вашата операционна система.

Ако вашата машина работи с Skype по време на инсталацията, ще получите конфликт „порт 80“. И WampServer, и Skype използват порт 80, така че просто изключете Skype от преди да стартирате WampServer и ще се оправите.

Той автоматично ще създаде директория „www“, която обикновено се намира на „c: \ wamp \ www“. Тук ще живее вашият уебсайт (или уебсайтове). Просто създайте нова папка в директорията и поместете вашите PHP или HTML файлове вътре.

Хостинг на Windows

Преди да направите това обаче, трябва да проверите дали WampServer работи правилно. Можете да влезете в основния екран на WampServer, като щракнете върху връзката в менюто или отворите уеб браузър и отидете на „http: // localhost“.

wampserver

Тестване на WampServer

Поздравления, компютърът ви с Windows вече е сървър, но всъщност не прави много в момента. Трябва да го тестваме, за да се уверим, че всичко протича правилно, преди да добавите вашите файлове и да ги активирате в интернет.

Ще направим прост тестов PHP файл и ще го поставим в директорията. Отворете NotePad в Windows и въведете следния ред:

<title>PHP Test</title>

Запазете този файл като “info.php” в директорията “www”, създадена от WampServer. Отворете резервния си уеб браузър и се насочете към „http: //localhost/info.php“. Ако видите празна страница с „PHP Test“ в името на раздела, тогава всичко работи както трябва.

Конфигурирайте MySQL бази данни

Ако не използвате CMS като WordPress, ще трябва да конфигурирате вашите MySQL бази данни. Това е система за управление на релационна база данни с отворен код (RDBMS), която използва структуриран език за заявки (SQL). За дефиниция, фокусирана върху по-малко съкращения, MySQL организира данните от вашия уеб сайт в база данни, която може бързо да ги намери и предаде. Система за управление на съдържанието (CMS) използва MySQL като начин за изпращане на тази информация възможно най-ефективно до потребителя.

Можете да промените съществуващите бази данни или да създадете нови, като кликнете върху „phpMyAdmin“ в раздела „инструменти“ на главния екран на Wamp Server. Той ще отвори нов раздел с искане на потребителско име и парола. Потребителското име по подразбиране ще бъде „root“ и можете да оставите полето за парола празно.

Ако планирате да използвате CMS, може никога да не се наложи да се потопите в тази област. Например WordPress ще създаде MySQL база данни за вас, когато се инсталира. Така или иначе, лоша идея е да се блъскате тук, освен ако не знаете какво правите.

Направете вашия уеб сайт жив

Конфигурационният файл на Apache е настроен да отказва всякакви входящи връзки по подразбиране. Това означава, че вашата локална машина е единствената, която има достъп до вашия уебсайт. Това е добре за стартиране на тестов сайт, но ще трябва да промените конфигурацията, след като сте готови за стартиране.

Отидете в менюто на WampServer и щракнете върху „Apache“ и след това „httpd-vhosts.conf“.

wampserver apache

Това е вашият конфигурационен файл на Apache и той трябва да има следните редове вътре:

# Virtual Hosts

#

<VirtualHost *:80>

 ServerName localhost

 ServerAlias localhost

 DocumentRoot “${INSTALL_DIR}/www”

 <Directory “${INSTALL_DIR}/www/”>

   Options +Indexes +Includes +FollowSymLinks +MultiViews

   AllowOverride All

   Require local

 </Directory>

</VirtualHost>

За да разрешите входящи връзки, просто променете „require local“ на „require all granted“ и ще бъдете добре да тръгнете.

Рестартирайте WampServer, като изберете „restart all services“ в менюто и промените ще влязат в сила. Може да се наложи да проверите още веднъж, че защитната стена на вашия компютър не блокира уеб заявките, но трябва да бъде настроена след това.

Добавяне на име на домейн

Никой обаче няма да запомни йерархията на папките за достъп до вашия уеб сайт. Ще ви трябва име на домейн, което сочи обратно към вашата локална машина за лесно въвеждане във всеки уеб браузър. Сървърът прави това с DNS записи.

След като имате запис за вашия домейн в DNS записите, трябва да актуализирате вашия локален хостов файл. Отидете на „C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts файл“ и добавете следния ред в долната част (не включвайте това, което е в скобите по-долу):

199.999.999.99 (your IP address) example.com (your domain name)

След това трябва да добавите файл ръчно в “C: \ wamp \ bin \ apache \ Apache-VERSION \ conf \ extra \”, където VERSION е вашата версия на Apache. Създайте файл в NotePad със следните редове:

ServerAdmin mail@example.com

DocumentRoot “c:\wamp\www”

ServerName mysite.local

ErrorLog “logs/example.com.log”

CustomLog “logs/example.com-access.log” common

Разбира се, заменете „example.com“ с името на вашия домейн. След като името на домейна ви е зададено, запазете файла в директорията Apache и уебсайтът ви ще бъде достъпен чрез името на домейна.

Съвети за Windows хостинг

Въпреки че нормална машина ще ви подготви и работи, това не е най-идеалната настройка, като се има предвид, че Windows е една от операционните системи с по-големи ресурси. Освен ако нямате много сили да играете, ще трябва да оптимизирате операционната система за уеб хостинг.

Първата стъпка е да деинсталирате всяко приложение, което няма да ви е необходимо. След това деактивирайте всички стартиращи приложения, които може да работят във фонов режим. Има няколко приложения, от които Windows се нуждае, за да работи, така че използвайте най-добрата си преценка за деактивирането. Можете да намерите списъка в диспечера на задачите.

Ако сериозно искате да използвате машина с Windows за уеб хостинг, струва си да инвестирате и в копие на Windows Server. Тази операционна система е много по-лека, рационализирана за работа на всеки сървър, независимо дали е за уеб хостинг или просто за съхранение.

Влияе ли уеб хостингът на SEO?

Изборът на подходящата компания за уеб хостинг не гарантира повишаване на класирането, но означава, че избягвате последствията, а те могат да бъдат значителни, от избора на грешния хост. Следователно трябва да избирате внимателно и да не основавате решението си само на цената.

2 от 3 фактора за уеб хостинг – време на работа / престой и скорост -, които влияят на SEO, могат да варират значително от месец на месец и затова трябва редовно трябва да ги преглеждате. Веднага щом забележите проблем, трябва незабавно да се свържете с вашата компания. Не предполагайте само, че те знаят за проблема. Дори и да знаят, може да не им пука. Затова е разумно да не се заключвате в дългосрочен договор.

Времетраене / престой

Времето за престой означава времето, през което уебсайтът ви е недостъпен поради проблеми със сървъра, на който е хостван. Търсачките вероятно ще се опитат да посещават сайта ви няколко пъти на ден. Ако посетят сайта ви по време на периоди на недостъпност, те преминават към следващия сайт. Ако това се случи многократно, вашият сайт ще бъде маркиран като ненадежден и класирането ви може да бъде понижено. Търсачките не искат да показват силно ненадеждни сайтове в резултатите си, защото това им се отразява зле, ако търсачите кликнат върху резултат, който предоставят и след това не могат да получат достъп до сайта. Дори 99% ъптайм означава, че в рамките на един месец вашият уебсайт ще бъде недостъпен за около 7 часа общо.

Скорост

Търсачките обикновено са много потайни относно факторите, които са част от техните алгоритми, но през 2010 г. Google изрично заяви, че скоростта, с която се зарежда дадена страница, е един от тези фактори. Това е само един от над 200 фактора и затова почти сигурно има по-малко от 0,5% влияние върху класирането ви, но все пак си заслужава да се обърне внимание. Хостването от Superhosting ви гарантира до някаква степен, че вашия сайт ще бъде 99% онлайн и няма да имате никакви проблеми. Възползвайте се от промо кода за 10% отстъпка по-горе.

Работи ли промо кодът и през 2022 година

Промо кодът за Superhosting продължава да работи и през 2022 година на същия принцип, показан по-горе в информацията.

19 thoughts on “Промо код за 10% отстъпка Суперхостинг – Rubrikata10

 1. Много съм доволен като цяло от Суперхостинг.
  имат денонощна техническа поддръжка, сигурност и надеждност на сайтовете ми (понеже това ми е работата), DDoS – Distributed Denial of Service защита.
  Все пак тяхната грижа е съхранение и защита на съдържанието.

  Аз за по-лесно си букмарквам страницата с промокода и когато ми трябва просто кликам когато трябва да купя или подновя хостинг план, vps, cloud услуги, shopiko, трансфер или регистрация на домейн.

  Ай със здраве.

 2. Ползвам услугите на Суперхостинг от над 10 години и добре че има такива промо кодове, че иначе ми излиза малко тегавко.
  Има ли информация за още промокодове?

 3. Доколкото разбирам „Rubrikata10“ e промо кода за Суперхостинг, нали така?

 4. За тези които не знаят, този промокод важи за следните услуги:
  – СуперСтарт;
  – СуперПро;
  – СуперХостинг;
  – VPS и други клауд услуги;
  – Shopiko;
  – трансфер и регистрация на домейн.

  Антоанета – да, това трябва да е промо кода за суперхостинг.

 5. Супер стана с този промо код.

  Поръчката ми за подновяване за нов хостинг беше 429 лева план СуперХостинг и след въвеждането на промо кода в полето, получих отстъпка 137.40 – та общата цена е 291.60 лв.

  Оферта си е.
  Колко пъти мога да го ползвам този промокод, някой дали знае?

 6. Промо кода важи ли за новите планове за виртуални сървъри – VPS плановете, където може да се инсталира WordPress, Magento и други?
  Поне това прочетох в статията на Суперхостинг за новите VPS планове – повече сървърни ресурси и всичко на SSD.

  Ако промо кода важи за новите планове (vps mini, vps start, vps power, vps pro, vps business, vps mega) ще съм много доволен.
  Цялата статия може да видите тук https://blog.superhosting.bg/new-ssd-vps.html

  1. Привет,

   Промо кодът важи само за хостинг планове.
   В статията не е споменато, за други видове.

   Поздрави.

 7. Здравей Драго,
  Разбира се че важи. Всички промо кодове за Суперхостинг важат и за тези виртуални сървъри, за които пишеш. (VPS с подобрени параметри и оптимизирани ресурси)

  1. Привет,

   Не е варно. Промо кодът важи само за хостинг планове.

   Поздрави.

 8. Dobre de, az taka i ne razbrah za novite hosting planove na superhosting.
  Vlizam da vzema hjosting i sa si tri, kakto vinagi.
  Koe e novoto?
  edinstveno vijdam v bloga na superhosting – Superstart2020
  nqkoi shte moje li da obqsni malko s tezi promo kodove i novi planove

 9. Здравей Килчо 😀
  В по-горните коментари има толкова много обяснения, че изобщо не знам, как така не си разбрал нищо.

  Накратко:
  – от скоро има налични нови планове за виртуални сървъри на SSD – бързина, бързина, бързина :Д
  – в Суперхостинг има VPS планове.

  Пак казвам 😀 Всички промо кодове за отсъпка в Суперхостинг важат и за новите планове.
  Въвеждаш промо кода в полето и си ти.

  Стига вече….все има някой, който нещо не разбира.

  Поздрави на създателите на този сайта и затова, че имат време на качват нова информация за всички нас, които се занимават с дигинателн маркетинг. Наистина помагате много (как па един не се сети да поздрави 😀 за труда на хората).

 10. В такива момента е много важно да се оптимизират разходите заради COVID-19 . Възползвайте се от такива промо кодове за отстъпки, защото в момента спестяването е много важно, предвид създалата се ситуация.

  След като са затворени всички физически магазини, нормално повечето хора да се съсредоточат върху онлайн присъствие.
  Аз лично използвам този промо код за отстъпка и съм много доволен от спестяването.

  Съветвам и вие да помислите сериозно за намаляване или ограничаване на някои бюджети, ако искате бизнесът ви да го има и след карантината.

 11. Здравейте на всички:
  Промо кодът важи само за хостинг планове – всяка друга информация е подвеждаща.

 12. Добър ден. Виждам в други сайтове че имат кодове за 70% отстъпки, че с тези за 10% може да се ползват и за други неща…много е объркващо.

  Искам да попитам, тези промо кодове за Суперхостинг за 10% отстъпка – реални ли са изобщо, защото се напълни с лъжлива информация?

  1. Здравейте Plameng,

   Ние предоставяме промо код за 10% отстъпка в Superhosting.bg, който служи само и единствено за хостинг планове.

   Не носим отговорност, ако сте видяли други кодове в чужди сайтове – подайте сигнал към Суперхостинг за невярно съдържание.

   Поздрави и хубав ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *