Промо код за 10% отстъпка Суперхостинг – Rubrikata10

Промо код Суперхостинг 10%


Искате ли да намалите общата сума за подновяване на годишния си абонаментен план към Superhosting.bg? Направете го сега с промо код: Rubrikata10. Какви са предимствата от използването на хостинг и домейн за Вашия бизнес от СуперХостинг.бг и как лесно да се сдобиете с готов сайт под WordPress? Как да се възползвате от нашия промо код за 10% отстъпка?

Rubrikata10

Защо ни е необходим хостинг и домейн

Хостингът от Superhosting.bg накратко представлява определено сървърно пространство, предназначено за качване на файловете на Вашия сайт. Домейнът Ви позволява да регистрирате определено уникално име от рода на mysite.com. Чрез него можете да рекламирате бизнеса си и неговата дейност, както и да продавате определени продукти или услуги.

Компанията СуперХостинг.бг предоставя покупката на хостинг и домейн, както и определен трафик, който може да има различен месечен лимит, зависещ от вида на сайта – медиен, онлайн магазин и т.н. Как лесно да осигурите своето онлайн присъствие чрез Superhosting.bg и как да получите отстъпка?

Защо WordPress е подходящ за създаване на сайт

WordPress е най-популярната блог платформа към момента и тя се използва в голям процент от настоящите български сайтове. Лесна е за използване, има интуитивен администраторски панел и най-хубавото – преведена е на български език. Компанията Superhosting.bg Ви позволява лесно и бързо да се сдобиете с готов инсталиран и напълно функционален WordPress сайт само при закупуване на подходящ абонаментен план. Как обаче да се сдобиете с 10% отстъпка, вижте по-долу.

Използването на WordPress е добър избор защото платформата редовно се актуализира, има хиляди допълнителни плъгини, които се инсталират за секунди и Ви осигурява нужната гъвкавост за да добавите подходяща функционалност на своя сайт. Платформата в Superhosting.bg е много добре защитена срещу различни хакерски атаки и при избор на подходяща тема с респонсив дизайн, автоматично ще се приспособява към екраните на мобилните устройства.

Ето как да закупите новия си хостинг и домейн от СуперХостинг.бг и да спестите 10% от общата годишна сума чрез нашия промо код.

Как да вземете отстъпка чрез нашия промо код

 • Влезте на www.superhosting.bg;

Влезте на www.superhosting.bg

 • изберете дали ще поръчвате хостинг или домейн;

изберете дали ще поръчвате хостинг или домейн

 • ще видите различни абонаментни планове с различни параметри – дисково пространство на сървъра, приблизителна месечна посещаемост и наличния месечен трафик;

ще видите различни абонаментни планове с различни параметри - дисково пространство на сървъра, приблизителна месечна посещаемост и наличния месечен трафик;

 • изберете дали ще плащате на месечна или годишна база и натиснете бутона “поръчване”;

изберете дали ще плащате на месечна или годишна база и натиснете бутона “поръчване"

 • следвайте стъпките от системата и въведете нужните данни, където е необходимо;
 • на стъпката, където трябва да платите, ще видите малко поле, където трябва да въведете промо код;
 • на това място въведете Промо код Rubrikata10 и системата автоматично ще преизчисли общата сума, която ще бъде намалена с 10%.

Rubrikata10

Промо кодът за отстъпка важи само при подновяване на настоящ или регистриране на нов абонаментен план към СуперХостинг.бг Ако имате проблеми с процеса по подновяване или регистриране на хостинг и домейн, обърнете се към отдела по поддръжка на компанията. Те реагират супер бързо и адекватно на ситуацията и ще Ви съдействат. Успехи!

11 thoughts on “Промо код за 10% отстъпка Суперхостинг – Rubrikata10

 1. Много съм доволен като цяло от Суперхостинг.
  имат денонощна техническа поддръжка, сигурност и надеждност на сайтовете ми (понеже това ми е работата), DDoS – Distributed Denial of Service защита.
  Все пак тяхната грижа е съхранение и защита на съдържанието.

  Аз за по-лесно си букмарквам страницата с промокода и когато ми трябва просто кликам когато трябва да купя или подновя хостинг план, vps, cloud услуги, shopiko, трансфер или регистрация на домейн.

  Ай със здраве.

 2. Ползвам услугите на Суперхостинг от над 10 години и добре че има такива промо кодове, че иначе ми излиза малко тегавко.
  Има ли информация за още промокодове?

 3. Доколкото разбирам „Rubrikata10“ e промо кода за Суперхостинг, нали така?

 4. За тези които не знаят, този промокод важи за следните услуги:
  – СуперСтарт;
  – СуперПро;
  – СуперХостинг;
  – VPS и други клауд услуги;
  – Shopiko;
  – трансфер и регистрация на домейн.

  Антоанета – да, това трябва да е промо кода за суперхостинг.

 5. Супер стана с този промо код.

  Поръчката ми за подновяване за нов хостинг беше 429 лева план СуперХостинг и след въвеждането на промо кода в полето, получих отстъпка 137.40 – та общата цена е 291.60 лв.

  Оферта си е.
  Колко пъти мога да го ползвам този промокод, някой дали знае?

 6. Промо кода важи ли за новите планове за виртуални сървъри – VPS плановете, където може да се инсталира WordPress, Magento и други?
  Поне това прочетох в статията на Суперхостинг за новите VPS планове – повече сървърни ресурси и всичко на SSD.

  Ако промо кода важи за новите планове (vps mini, vps start, vps power, vps pro, vps business, vps mega) ще съм много доволен.
  Цялата статия може да видите тук https://blog.superhosting.bg/new-ssd-vps.html

 7. Здравей Драго,
  Разбира се че важи. Всички промо кодове за Суперхостинг важат и за тези виртуални сървъри, за които пишеш. (VPS с подобрени параметри и оптимизирани ресурси)

 8. Dobre de, az taka i ne razbrah za novite hosting planove na superhosting.
  Vlizam da vzema hjosting i sa si tri, kakto vinagi.
  Koe e novoto?
  edinstveno vijdam v bloga na superhosting – Superstart2020
  nqkoi shte moje li da obqsni malko s tezi promo kodove i novi planove

 9. Здравей Килчо 😀
  В по-горните коментари има толкова много обяснения, че изобщо не знам, как така не си разбрал нищо.

  Накратко:
  – от скоро има налични нови планове за виртуални сървъри на SSD – бързина, бързина, бързина :Д
  – в Суперхостинг има VPS планове.

  Пак казвам 😀 Всички промо кодове за отсъпка в Суперхостинг важат и за новите планове.
  Въвеждаш промо кода в полето и си ти.

  Стига вече….все има някой, който нещо не разбира.

  Поздрави на създателите на този сайта и затова, че имат време на качват нова информация за всички нас, които се занимават с дигинателн маркетинг. Наистина помагате много (как па един не се сети да поздрави 😀 за труда на хората).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *