30.11.2022

Изработка на онлайн магазин от Now.bg

1 min read

Създаването на интернет бизнес днес е повече от належащо и всяка компания, която иска да се развива и да достига до повече клиенти задължително трябва да предлага продуктите си и в мрежата. Ако Вие сте предприемач и се нуждаете от изработка на ефективен и напълно работещ онлайн магазин, но не разбирате от програмиране, ние от Now.bg можем да Ви помогнем. Кои сме ние и какво предлагаме? Защо да ни се доверите?

Коя е компанията Now.bg

Ние сме млад и амбициозен екип, чиято основна мисия е подобряването на интернет бизнес климата в България, осигурявайки достъпни услуги по създаване, поддържане и популяризиране на клиентските онлайн магазини в платформата. На пазара сме от 2018 г, а отделните членове на екипа са със солиден предишен стаж в своите области, като дигитален маркетинг, SEO, PPC, софтуерни разработки и т.н.

Изработка на онлайн магазин от Now.bg

 

Занимаваме се с изработка на онлайн магазини, нови полезни инструменти, разширяваме партньорската ни мрежа и предоставяме нови услуги в областта, така че да увеличим ефективността на клиентските бизнеси и да намалим техните разходи.

Какво предлага

Платформата Now.bg представлява цял арсенал от софтуерни инструменти, позволяващи частичното или цялостно автоматизиране на техническите задачи в организацията, развитието, менажирането, интегрирането, мащабирането, администрацията, защитата и изработването на Вашия онлайн магазин. Това освобождава предприемача от организирането и събирането на цял екип от хора, които да се занимават с това и да им плаща заплати. Ние можем да направим това за Вас за сравнително скромна сума, която дори не достига една заплата.

Ние Ви предлагаме изработване на стандартен онлайн магазин, който просто да напълните с Вашите продукти и да започнете да ги продавате или да изработим индивидуален по Ваши изисквания. Създаденият от нас онлайн магазин ще бъде интегриран в платформата Now.bg и ще използва всички нейни инструменти, както и цялата ни партньорска мрежа за популяризиране и развиване на дейността по продажбите на продуктите Ви.

Защо сме най-добрият Ви партньор

Защото ние можем да поемем голяма част от задълженията относно администрирането, популяризирането и разширяването на Вашия интернет бизнес. Това има своите предимства, като: 

  • спестяване на голям финансов разход;
  • освобождаване на времеви ресурс за развитие в друго направление;
  • освобождаване от товар, който постоянно да Ви ангажира;
  • автоматизация на голяма част от процесите и функциите.

 

Свържете се с нас още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *