25.05.2024

Как да изтриете Threads, без да се отървете от профила си в Instagram

1 min read
How to Delete Threads

Ако вече не използвате Threads, Meta най-накрая въведе начин да деактивирате или изтриете профила си, без да премахвате и профила си в Instagram.

Записали сте се за Meta’s Threads, но не сте много доволни от тях. Затова искате да се отървете от профила си и да напуснете услугата. Но Threads е свързана с профила ви в Instagram, собственост на Meta, и в миналото изтриването на профил в Threads означаваше, че профилът ви в Instagram също ще бъде премахнат. Сега Meta е отстранила този проблем, така че можете да премахнете профила си в Threads самостоятелно, без това да се отрази на този в Instagram. Ето как да го направите.

Имате две възможности за справяне с акаунт в Threads, който вече не използвате или не желаете – деактивиране или изтриване. Деактивирането скрива профила ви и неговото съдържание, настройва го на частен режим и скрива всички ваши публикации и харесвания. Винаги можете да активирате профила си отново, ако искате да използвате Threads отново.

Изтриването премахва акаунта ви напълно, като скрива и след това изтрива окончателно всички публикации и отговори. След 30 дни акаунтът ви се премахва окончателно, така че можете да го спасите от изтриване, като се регистрирате отново през това време. След като изтекат 30-те дни, не можете да възстановите изтрития акаунт и ще трябва да създадете нов, ако някога искате да се присъедините отново към платформата.

Как да деактивирате или изтриете профила си в Threads

Стъпка 1: Отворете приложението Threads и докоснете иконата за профил в долния десен ъгъл.

Стъпка 2: Докоснете иконата с двойна линия в горния десен ъгъл.

Стъпка 3: Изберете Account (Акаунт) > Deactivate (Деактивиране) или Delete profile (Изтриване на профил).

Стъпка 4: За да деактивирате, докоснете Деактивиране на профил.

Стъпка 5: Докоснете отново Деактивиране, когато бъдете попитани дали сте сигурни.

Стъпка 6: За да изтриете, докоснете Изтриване на профил.

Стъпка 7: Въведете паролата си в полето за парола.

Стъпка 8: Потвърдете действието си, като докоснете Изтриване на профил Threads.

Стъпка 9: Съобщение ви съобщава, че акаунтът ви е планиран за изтриване след 30 дни.

Стъпка 10: За да се активирате отново преди изтичането на 30-те дни, просто влезте отново.

Рейтинг post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *