12.07.2024

WordPress вече разполага с генератор на съдържание, базиран на OpenAI – наличен е безплатен достъп

1 min read
WordPress Now Has An OpenAI Powered Content Generator – Free Access Available

Jetpack обявява официален WordPress AI асистент за съдържание, задвижван от OpenAI. Предлага се в ограничена безплатна и неограничена платена версия.

Jetpack представи нова приставка за WordPress, която интегрира генерирането на съдържание от OpenAI директно в редактора на WordPress, позволявайки на издателите да генерират съдържание в рамките на работния процес за публикуване на WordPress.

Jetpack от Automattic

Automattic е компания за разработка на софтуер, която стои зад много широко използвани плъгини, софтуер и уебсайтове, като WooCommerce, WordPress.com, Tumblr, Akismet и Jetpack.

Основана от Мат Мюленвег, разработчик и основател на WordPress, Automattic допринася за много проекти с отворен код като WordPress, WordCamp US и bbPress.

Въпреки че Automattic е напълно отделна компания от организацията с нестопанска цел WordPress.org, опитът, придобит при разработването на WordPress и допринасянето за него, прави софтуера на Automattic златния стандарт за плъгини.

Осъществено от OpenAI

От януари 2023 г. WordPress тества версия на асистент за писане OpenAI. Въпреки че в официалното съобщение не се споменава, че той е задвижван от OpenAi, SearchEngineJournal получи потвърждение от Automattic, че тази приставка наистина е задвижвана от OpenAI.

Jetpack AI Assistant

Jetpack пусна нова приставка, наречена Jetpack AI Assistant, която служи като асистент за писане за издателите.

Плъгинът прави асистента с изкуствен интелект достъпен в редакторския блок на WordPress в рамките на интерфейс, подобен на чат, който е известен като разговорен потребителски интерфейс.

Това означава, че в общи линии просто пишете това, което искате, в разговорна форма, като да пишете на човек.

Ако вече сте запознати с ChatGPT, използването на генератора на съдържание Jetpack AI ще ви бъде познато.

Процесът, при който казвате на изкуствения интелект какво искате, се нарича писане на „подкана“.

Рейтинг post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *