16.04.2024

Промо код за icn.bg

1 min read
Промо код за icn.bg


Дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България – ICN.bg ни позволи да осигурим на клиентите си възможност да намалят разходите си за използване на някои от техните услуги. Това стана възможно посредством специален промо код.

ICN е един от най-големите хостинг провайдери в България, осигуряващ отлична среда за Вашия сайт, онлайн магазин, CMS система или друг софтуер. Само тук Вие имате възможност динамично да оптимизирате ресурсите, които потребявате и същевременно да контролирате разходите си, благодарение на интуитивния и невероятно гъвкав интерфейс. При възникнал проблем съпортът ще Ви съдейства, а също така са подготвили и куп други изненади за лоялните си клиенти.

Какъв промо код да използвам?

При регистрацията на нов домейн или хостинг, както и при тяхното подновяване, за да намалите общата дължима стойност, използвайте кода ihost10. За да разберете ползите от него и как да го приложите при финализиране на поръчката, за неговата валидност и други подробности, вижте по-долу.

Какви са ползите от употребата на този промо код?

Чрез него бързо и съвсем лесно ще намалите цената при покупката или подновяването на:

  • хостинг план – с 10%;
  • домейн име – с 5%.

Така всъщност можете да облекчите разходите си при поддръжка на собствени платформи или ако работите за Ваши клиенти. Тази комбинация е валидна постоянно и може да се използва многократно, което важи само за нашите посетители и лоялни клиенти на ICN.bg.

Каква е валидността на промо кода?

Промокодът ihost10 е предназначен за лоялните клиенти на компанията ICN.bg, а валидността му е постоянна, което важи както при покупка на хостинг и домейн име, така и при тяхното подновяване. В случай, че дейността Ви е свързана с проектиране и създаване на клиентски сайтове и фирмени платформи, които трябва да са онлайн достъпни, то промокодът ihost10 ще Ви спести много средства занапред.

Как да се възползвам?

В процеса на поръчка на хостинг или домейн име, в някои от стъпките на процеса по финализиране на поръчката си ще достигнете до мястото за заплащане. Там трябва да откриете поле за въвеждане на промокода, където да изпишете ihost10. На следващо място натиснете бутона “Провери” и ще забележите, че крайната сума е намаляла със съответния процент. Това е чувствително забележимо в случай, че правите покупка на няколко хостинга или домейн имена или използването на по-скъпа услуга, като наемането на сървър.

Заповядайте още сега на ICN.bg и използвайте промо кода ihost10.

Рейтинг post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *